Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
června

Tajemství skateboardingu v Barmě

Divadelní loď Tajemství

zpět na výpis akcí
 

Chceš přispět drobákem na boty pro děcka nebo na opravu osvětlení skateparku?

Datum:15. 06. 18
Cena:180 Kč
Čas:18:30 - 23:30
Kategorie: poznání|cestování

Barma byla donedávna jednou z nejtvrdších diktatur na světě. Teď se rychle mění a dokáže překvapit. Novinkou je v Barmě i skateboarding a Češi ho pomáhají rozvíjet. Už třetím rokem lidi darují starší i nové desky, boty, brusle, i drobné, a dobrovolníci všecko v krosnách vozí do Barmy. Žádná administrativa, žádné náklady, čistá radost. Lidé v Barmě si užívají svobodu teprve pár let. O to víc je těší, že můžou dělat věci, které dřív byly nemyslitelné. 

Svou podporu akci dává i pražská umělecká scéna poskytnutím děl k benefičnímu prodeji. Kdo dá víc, může získat podepsaný vinyl z limitované edice od Vladimíra 518, plakáty od Honzy Kalába aka Pointa, Michala Škapy aka Trona a Jakuba Uksy aka Obica, fotku od Jirky Švorce nebo originální obrázky od dvorní ilustrátorky Evy Samkové Veroniky Děrdové a zážitkem bude nabídka tetování od writera s přezdívkou Pleb! 

Divadelní loď Tajemství
Tel:
Rašínovo nábřeží
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: