Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
června

Strawberry Fields festival

Jahoda, o.p.s.

zpět na výpis akcí
 
 

Brány festivalu, který se již tradičně bude odehrávat v prostorách Plechárny na Černém Mostě, se otevřenou 16. června ve 14 hodin. Vstup na akci bude

Datum:16. 06. 18
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 22:00
Kategorie: pro děti|Sport, Zábava

Nezisková organizace JAHODA letos pořádá již 7. ročník festivalu tradičních ale i netradičních volnočasových aktivit - Strawberry Fields. Všichni, kteří navštíví areál Plechárny na Černém Mostě, se mohu těšit na mnoho workshopů, doprovodného programu, zajímavých hostů a vystoupení kapel jako jsou LAKE MALAWI, THE CELLO BOYS nebo LAJNA. Celou akcí bude provázet herec Ondřej Volejník.

Pro ty nejmenší bude nachystána dětská zóna plná hraček, her a zábavy. Mimo to se budou moci kreativně vyřádit ve výtvarné dílně nebo se pobavit u divadelního představení.

Pro ty starší zde bude nachystaný fotbálkový turnaj, různé exhibice nebo třeba skatové závody Strawberry Skate Contest.

Návštěvníci se i v letošním roce mohou těšit na širokou škálu workshopů a doprovodného programu, které budou doprovázeny hudebním vystoupením klientských kapel Lajna a Cello boys. Chybět nebude ani vystoupení DJ Taktika. V podvečer nás svou návštěvou poctí profesionální kapely LAKE MALAWI.

Více informací o plánovaných aktivitách festivalu se dozvíte na: www.strawberryfields.cz nebo na FB události.
 
 

Plechárna Černý Most
Tel: 281 916 352
Bryksova 1002/20
Praha, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: