Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
června

7 let v Kamerunu

Kokoza

zpět na výpis akcí
 

Kamerun je jednou z nejrozmanitějších zemí Afriky.

Datum:08. 06. 18
Čas:14:00 - 22:00
Kategorie: poznání|cestování

Ne nadarmo se mu proto přezdívá Afrika v malém. Přes 250 jazyků, tradic, kultur, poušť, savana, tropický nížinný i horský les se šimpanzi, gorilami, slony a stovkami dalších ohrožených druhů organismů mluví za vše. I tak se tato krásná a bohatá země společně s jejími obyvateli žene dopropasti, ze které už nemusí být cesty zpět. Existuje cesta, která nám zajistí, že budeme mít stále co pít, jíst, kde spát, schopnost se rozmnožovat? Jakou roli v současném lidském milníku hraje zemědělství, nové technologie, blockchain? Ještě určitě není pozdě!

Kromě přednášky biologa a environmentalisty Martina Mikeše, zakladatele organizace Kedjom Keku, usilující o záchranu horského lesa v Kamerunu Vás čeká i pravá kamerunská kuchyně se vším, co s tím souvisí, hry pro děti, umožňující pochopit, jak se dnes žije v Africe a mnoho dalšího.

Kokoza
Tel:
Vinoř
Praha 9, 19017
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: