Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
června

Premiéra SURFR Movie + The Atavists live

SacreCoeur

zpět na výpis akcí
 

Premiérová tour SURFR Movie, českého surfového filmu online magazínu Freeride.cz

Datum:08. 06. 18
Cena:200 Kč
Čas:21:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Těšit se můžete na plnohodnotný surfový film, který v prostředí Bali, Sumbawy a Mentavajských ostrovů kromě kvalitního surfingu tuzemských borců představí vše, co doprovází cestu za vlnami.

Na promítání filmu bychom vás nezvali bez podpory našich parťáků, kterými jsou Quiksilver, SNOWBOARD ZEZULA, Yi Technology Europe, purecoco.cz a Surfskates CZ. A především pak díky 421 přispěvatelům HitHit kampaně, kteří se osobně do projektu zapojili a pomohli nám vybrat zbývající finance na dokončení filmu!

Pražská premiéra proběhne v netradičních prostorech kostela Sacre Coeur a kromě premiéry filmu SURFR na velkém plátně se můžete samozřejmě těšit na surfovou párty až do ranní sunrise surf session. Za DJský pult postaví dvojice známých DJs dj N'zym a Dj Lucky boy. Ve spojení s vystoupením kapely The Atavists to slibuje hodně dobrej párty swell! Žízeň budete moci průběžně hasit na barech Jack Daniel's Tennessee Whiskey, ExcelentCZ a Red Bull, k dispozici bude i venkovní zóna s dalším barem a food truckem, takže hlad během párty nebudete muset řešit.

SacreCoeur
Tel:
Holečkova 32
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: