Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
června

ARENA 2018 - festival Divadla Bratří Formanů

ARENA - festival Divadla Bratří Formanů

zpět na výpis akcí
 
Tip

Druhý ročník open air festivalu ARENA Divadla Bratří Formanů proběhne na Smíchovské náplavce u železničního mostu od 14. do 24. června 2018.  

Začátek:14. 06. 18
Konec:24. 06. 18
Cena:od 150 Kč
Čas:17:00 - 23:59
Kategorie: kultura|divadla

Druhý ročník open air festivalu ARENA Divadla Bratří Formanů proběhne na Smíchovské náplavce u železničního mostu od 14. do 24. června 2018.

Přijďte se podívat na představení osobně vybraná Petrem Formanem! Poprvé se v Praze objeví švýcarský provazochodec David Dimitri, který vystupoval i v nejznámějším cirkusovém uskupení Cirque du Soleil. Jeho představení L´Homme Cirque je v současnosti nejslavnější one-man show ve světe nového cirkusu. 
V programu je i jedno z nejoriginálnějších představení na poli nového cirkusu: L´Absolu, unikátní metafyzický cirkus o vztahu člověka a přírody se odehrává v naprosto výjimečném prostoru pro diváky. 
Světovou premiéru bude mít na festivalu představení Alea připravené přímo pro Prahu letošními absolventy známé cirkusové školy FLIC v Toríně. A nejen na nejmenší čeká Aladin z dílny Matěje Formana. 

Nechybí ani doprovodný program: koncerty, výstava, průběžné vystoupení v areálu festivalu a workshopy pro děti i dospělé. 

ARENA - festival Div...
Tel: 776627133
Smíchovská náplavka 558/4
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: