Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
července

Czech Ukulele Festival

Únětický pivovar

zpět na výpis akcí
 

"Ukulele je lepší než dobrá kniha: Jednou jej vezmete do ruky a nejen, že ho nemůžete odložit, ale musíte si vytvořit vlastní příběh“.

Začátek:27. 07. 18
Konec:29. 07. 18
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: kultura|hudba

Festilval se každo ročně konná o letních prázdninách. Program festivalu bývá velmi pestrý. Hostíme umělce z Evropy, Spojených států Amerických , ale i z České republiky. Naši hráči představují široký repertoár hry na ukulele od klasiky přes jazz a kabaret až k rok-and -rollu. Přívítáme mnoho účastníků prvního i druhého ročníku českého ukulele festivalu, kteří nemohou zapomenout na jedinečnou atmosféru prvního ročníku a opět nám chtějí přijet zahrát. První ročník uchvátil hosty až z daleké Austrálie či blízského Polska.

Únětický pivovar
Tel: 602 224 711
Rýznerova 19/5
Únětice, 252 62
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: