Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
května

Dny Vídně v Praze

Magistrát hl. m. Praha

zpět na výpis akcí
 

Pod záštitou vídeňského starosty Dr. Michaela Häupla a pražské primátorky Adriany Krnáčové se konají Dny Vídně v Praze. 

Začátek:13. 05. 18
Konec:15. 05. 18
Čas:13:00 - 18:00
Kategorie: poznání|ostatní

Ve dnech 13. – 15. května 2018 se pod záštitou vídeňského starosty Dr. Michaela Häupla a pražské primátorky Adriany Krnáčové konají Dny Vídně v Praze. Prozradíme Vám, na co se můžete těšit!

V neděli, 13. května, odstartují vídeňský starosta spolu s pražskou primátorkou dva dny plné zajímavých příspěvků o aktuálních otázkách z obou metropolí. 14. a 15. května budou v rámci konference na Staroměstské radnici experti z obou měst diskutovat o tématech jako jsou smart city strategie měst, start-upy, moderní komunikace ve městě, sdílená ekonomika, městské holdingy, inovativní čtvrti a plánování měst nebo kvalitní veřejný prostor a jeho kulturní dimenze.

V pondělí, 14. května, od 18 hodin zveme všechny milovníky vína na Staroměstské náměstí na tradiční vídeňský Heuriger, tedy typický vídeňský vinný šenk, kde se můžete těšit na víno z vídeňského městského vinařství Cobenzl a na typické vídeňské pochutiny. O hudební doprovod se postará tradiční vídeňské hudební uskupení Attensam Quartett. Výtěžek z této akce předáme charitativní organizaci "Debra", která pomáhá lidem s onemocněním motýlích křídel. ;)

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: