Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
května

Italy Street FOOD Truck Festival 2018

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 
Tip

Srdce Prahy přivítá první gastro festival svého druhu týkající se fenoménu street food pocházející z různých regionů Itálie.

Začátek:18. 05. 18
Konec:20. 05. 18
Čas:12:00 - 23:59
Kategorie: gastro|festivaly

Budete mit možnost ochutnat delikatesy ze všech koutů Itálie, pečlivě vybrané těmi nejlepšími kuchaři, vždy s ohledem na jedinečnost produktu a jeho původu. 
Agentura Non Solo Eventi Italia, expert v oblasti pořádání festivalů, zkoumala možnost pořádání tohoto festivalu v jiných evropských metropolích, a pro prezentaci italských delikates ve formě street food, vybrala právě Prahu, kosmopolitní město, vždy otevřené novinkám a turistům z celého světa. Především i pro lasku Čechů k italskému jídlu se všemi jeho nezaměnitelnými chutěmi, vůněmi.

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: