Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
května

Swing ve Stromovce

Tiskárna na Vzduchu

zpět na výpis akcí
 

Slavnostní zahájení letní swingové sezóny pod širým nebem.

Datum:25. 05. 18
Cena:120 Kč
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: sport|tanec

V bohatém programu májového večera zazáří hvězdy z domova i ciziny. Pod korunami stromů to tentokrát roztočí žádaní mistři z kapely APPEN DIXIE, vyhlášená swingařská formace PRAGUE RHYTHM KINGS, prvotřídní americký stepař JOSH HILBERMAN, šarmantní kabaretní hvězda YAZZ nebo electroswingová srdcovka z hamburku DJ VARRICK FROST.

Nebude chybět roztančená retro fashion paráda od JANE BOND SPECIAL, swingující kapitán lodě bratří Formanů DJ MACKIE MESSER za doprovodu jazzujícího saxofonisty HADASHE nebo hyperaktivní electroswingař DJ JAMES WING. Rovněž se můžete těšit na welcome štamprli na roztančenou, laskominy Cukrárny Alchymista, swingový happening pro nedočkavé i popůlnoční taneční překvapení přímo na pódiu. 

Tiskárna na Vzduchu
Tel: 737736343
Areál Výstaviště 67
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: