Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
dubna

2. narozeniny Nemléka

Café Neustadt

zpět na výpis akcí
 

Nemléčná oslava.

Datum:29. 04. 18
Čas:14:00 - 23:00
Kategorie: gastro|ostatní

Přesně před dvěma lety neexistovalo Nemléko. Touto dobou, dva roky na zpět jsme si ale u mámy v kuchyni nad mixérem řekli, že to zkusíme. A začal maratón, který nikdo z nás nečekal. První jarní Náplavka, první obchody, dojení mandlí, stěhování, více Nemlékařů, Hithit, dojení máku, stěhování, ještě více Nemlékařů, Nejogurty, nemléčná dodávka…

Za tohle všechno bychom vám chtěli poděkovat. Jste to vy, díky komu Nemléko žije a tahle oslava bude pro vás!
No a slavit budeme tím, co nás baví nejvíc – dobrým jídlem a pitím. O to první se postará nejmilejší Forky's Praha, o druhé nejlepší Café Neustadt, ve které a před kterou se bude celá akce konat. A pár nemléčných překvapení vás taky nemine.

Takže se omluvte ze všech pracovních víkendů, návštěv u babiček či obhlídek českých hradů a zámků a 29. 4. vezměte své jedno, dvou, tří nebo čtyřnohé milované a doražte si nechat poděkovat od celého týmu Nemléko, který vás má hroooooozně moc rád ☺️ a bude se na vás těšit! 

PS: kouzelník asi nepřijde, ale kolo lásky bude! 

Café Neustadt
Tel:
Karlovo náměstí 1/23
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: