Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
dubna

Mužstvo - vinný večírek na střeše Lucerny

Střecha Lucerny

zpět na výpis akcí
 

To nejlepší víno na Střeše Lucerny.

Datum:26. 04. 18
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 23:59
Kategorie: gastro|vinárny

Opět po roce, necelý měsíc před naším festivalem Praha pije víno / Prague Drinks Wine 2018, sehraje Mužstvo svůj další vrcholový mač na rozlehlé palubovce střechy paláce Lucerna (jenž měl být přeci původně hokejovým stadionem!), odkud je jeden z nejúchvatnějších pohledů na Prahu. Traduje se, že právě zde pronesl poprvé básník Nezval slavné verše ze skladby Pražský chodec „Bylo to město frivolního veselí, na jehož hvězdárnách věčnost perlorodka po staletí křepčila s náhrdelníkem podél zrcadel...“, načež vyprázdnil lahvici mělnického sektu. Veselme se tedy společně!

I tentokrát nasadíme do boje naše přední borce v podobě lahví toho nejlepšího vína, které máme v arzenálu. Kromě domácích playerů jsme nakoupili špičkové hráče z Rakouska, Slovinska, Slovenska či Maďarska. V útoku pak jistě zaperlí forwardi ze Champagne! A pozor! Tentokrát budou na Lucerně hostovat i exotičtí míšenci, které dalo dohromady trenérské duo Tomatýno – barmani Tomáš a Matěj, které jistě znáte z brněnských arén Bar, který neexistuje, Super Panda Circus či 4pokoje. V Praze se chystají vykopnout hned několik koktejlů na bázi vína. O jídlo v ochozech se postará TamarindTree se svým speciálním mužstevním menu. A hudbu samozřejmě nebudeme reprodukovaná – nad Prahou zazní živá muzika Alva Quartet, který hraje gypsy jazz, tedy žánr s kořeny v cikánských maringotkách, pařížských kafírnách a swingových tančírnách. 

Vstup na palubovku je zdarma!

Vchod je naproti vstupu do Velkého sálu, zvoňte na zvonek KOBZA, pak jeďte páternosterem co to jde a pokračujte po schodech až na vrchol!

Mokrá varianta zajištěna, hraje se za každého počasí. Deštníky však nejsou na škodu. 

Doporučený dress code: vizte předválečný film Muži v offsidu a outfity tehdejších fotbalových fanoušků a jejich něžných poloviček. Především kloubouky vítány!

Střecha Lucerny
Tel: 775224086
Štěpánská 61
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: