Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
května

Merkádo 2018

Merkádo

zpět na výpis akcí
 

Merkádo promění popáté v řadě náměstí Jiřího z Poděbrad v Latinskou Ameriku. Letošní téma festivalu je MASO.

Začátek:31. 05. 18
Konec:01. 06. 18
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 21:00
Kategorie: gastro|festivaly

Merkádo, trhy s bohatou nabídkou exotických jídel, nápojů, uměleckých výrobků a doprovodným hudebním a tanečním programem, ve čtvrtek 31. května a v pátek 1. června od 9 do 21 hodin promění náměstí Jiřího z Poděbrad v Latinskou Ameriku: energickou, plnou hudby, rytmu, tance a cizokrajných vůní. Letošní ročník Merkáda představí více jak čtyřicet prodejců nabízejících zboží výhradně ze zemí Střední a Jižní Ameriky!

Domů si můžete odnést řadu pochutin, které k Latinské Americe neodmyslitelně patří: od kávy, kakaa, chilli a exotického ovoce po jihoamerická vína a koření. Kromě toho budete mít příležitost zakoupit si originální bižuterii, textílie a bytové doplňky. Na Merkádu ochutnáte národní jídla z mnoha latinskoamerických zemí: Argentiny, Brazílie, Guatemaly, Kuby, Panamy, Kolumbie, Venezuely, Kostariky, Mexika či Peru. Jídla budou připravována Latinoameričany žijícími v České republice. Představí se i řada vybraných restaurací zaměřených na latinskoamerickou kuchyni.

V rámci doprovodného kulturního programu se můžete těšit na výstavu "Naši Latinos", která představí příběhy Latinoameričanů žijících v České republice.

Merkádo
Tel: 732 361 325
Náměstí Jiřího z Poděbrad
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: