Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
dubna

Gril a pivo

Food Event

zpět na výpis akcí
 
Tip

Unikátní prostor dvoru pivovaru Staropramen se přemění v sobotu 21.dubna od 10:00 na obří grilovací zónu.

Datum:21. 04. 18
Cena:50 Kč
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: gastro|občerstvení

Pro návštěvníky bude připravena ochutnávka argentinského způsobu grilování - asado, mexické trhané vepřové, japonské yakatori, gruzínské šašliky, steaky z tuňáka či vietnamská bun cha. Nebudou chybět ani burgery, BBQ nebo selátko na rožni.

Pečeme celého bejka! Na obřím grilu se bude otáčet více jak 400kg vážící býk, ze kterého se připraví více jak 700 porcí šťavnatého hovězího masa. Nenechte si ujít tento neobyčejný zážitek a buďte u toho. Sládkové z pivovaru uvařili pro tuto příležitost pivo, které se nejkratší možnou cestou dostane rovnou k čepu. Dále budete moci ochutnat pivní speciály typu Ale nebo Ipa, mexické nebo belgické pivo. Masa budete moci párovat také s vínem, případně ciderem. 

Food Event
Tel: 776 312 538
Nádražní 84
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: