Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Divácky vděčná komedie o tom, kdo je vlastně blázen.

Datum:07. 04. 18
Cena:320 Kč
Čas:17:00 - 19:20
Kategorie: kultura|divadla

Co vás čeká:
módní přehlídka značky MAYDA, modelkami budou herečky Městských divadel pražských
​vizážistky z Mary Kay vám představí nové trendy v líčení
soutěžní kvíz o zajímavé ceny
tombola (můžete vyhrát lákavé ceny např. poukaz na masáž v salonu Miroslav Pluskal, kosmetické balíčky, poukazy do Aquacentra Šutka, drink zdarma v Prague Fear House baru, ošetření v kosmetickém centru GERnétic, poukaz na lekci zdarma v Centru Tance, poukaz na služby výživové poradkyně a mnoho dalších)
výživová poradkyně Jana Kyzivátová vám poradí se správnou volbou jídelníčku
prodejní stánky s krásnými doplňky
​kartářka Anna Červená  www.annacervena.cz
Kosmetičky z Kosmetického studia GERnétic www.StudioGernetic.cz budou provádět jedinečnou masáž ruček, rozdávat vzorečky kosmetiky a poskytovat konzultace v péči o pleť. Francouzská kosmetika GERnétic poskytuje špičkovou péči o obličej, poprsí a tělo, udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit. Více na www.gernetic.cz

Komedie Louise Nowry Noc bláznů stírá hranici mezi tím, co je vlastně normální a co ne. Hra vás zavede do prostředí psychiatrické léčebny a zárověň nabídne možnost nahlédnout do divadelního zákulisí. Mladý nezkušený režisér totiž jako svou první práci dostane za úkol režírovat hru v prostorách místního psychiatrického ústavu. Ve vyhořelém divadelním sále chtějí klienti léčebny nazkoušet operu, ačkoli nikdo neumí hrát, natož zpívat, a jejich chování režiséra nejednou přivede do svízelné situace. Jak nakonec představení dopadne, uvidíte v Divadle Rokoko.

Městská divadla praž...
Tel: 224 217 113
Václavské náměstí 38
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: