Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
března

Ochutnej exotiku ve Vnitroblocku

Vnitroblock

zpět na výpis akcí
 

Uprostřed Holešovic setkávají se dva neobyčejné projekty s jedinečnou duší, aby porodily své první dítě.

Datum:25. 03. 18
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: gastro|ostatní

Team Virungy pod záštitou VNITROBLOCKu Tě tímto zve na první oficiální pražský africký trh, nabitý solidní náloží toho nejlepšího ugandskýho pošušňání. Jejich produkty nemají v našich končinách obdoby. A konkurenci, samozřejmě. A kdože?

Virunga.cz je parta odvážlivců, kteří si dali závazek dostat na naše stoly jídlo evokující syrovou dekadenci. Z Ugandy. Ultimátní nebe v hubě v podobě panensky čistých plodin plných vůně, nesouměrných tvarů a nezaměnitelného aromatu. Naprostá lehkost bytí v kompletní režii toho, co matička příroda ve svém nejlepším stvořila v nitru subsaharské Afriky.

Už teď prozradíme, že se můžeš těšit nejen na čerstvé exotické plody z ugandských zahrádek. Ale také na sortiment sušených pochutin, unikátních pro své rukodělné zpracování a autentickou chuť. 

Jestli tápeš, co se to teda vlastně chystá, dovolíme si letmý pohled do zákulisí naší ugandské divočiny: jackfruití mamlásci, avokáda jaká svět neviděl, medově sladká manga, mučenky, papáje, ready to eat ananasy (za to ručíme všemi prsty), cukrovou třtinu, africké hlízy jako maniok či taro kořen, oříšky, koření ze Zanzibaru, kakaové boby a mnoho dalších specialit, které si Tě omotají kolem prstu. Na pořád!

Vnitroblock
Tel:
Tusarova 791/31
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: