Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
dubna

NGO Market 2018

Forum Karlín

zpět na výpis akcí
 

Největší veletrh neziskových organizací ve střední a východní Evropě.

Datum:11. 04. 18
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 19:00
Kategorie: poznání|veletrhy


NGO Market, největší veletrh neziskových organizací ve střední a východní Evropě pořádaný Nadací Forum 2000, je místem, kde se setkávají neziskové organizace a všichni, kteří se zajímají o společnost a svět, ve kterém žijí.

Pro veřejnost je vstup již tradičně zdarma.

Tato jedinečná jednodenní akce se od svého vzniku v roce 2000 neustále rozšiřuje co do svého rozsahu i záběru. Neziskové organizace aktivní ve vzdělávání, dobrovolnictví, oblasti lidských práv, environmentální problematice nebo jiných oblastech mají v rámci něj možnost představit své aktivity široké veřejnosti, navázat nová partnerství, zaujmout a oslovit sponzory a dobrovolníky, ale i získat nové vědomosti potřebné pro úspěšné vedení své organizace.

Letošní ročník ponese název "Příběhy občanské společnosti". Veletrh nabídne návštěvníkům bohatý doprovodný program plný workshopů, seminářů a praktických ukázek z činnosti neziskovek, včetně celodenního zábavného i vzdělávacího programu pro děti. Garantem odborného programu je Nadace Neziskovky.cz .

Neziskovým organizacím, které se chtějí na NGO Marketu prezentovat, doporučujeme se včas registrovat na: http://bit.ly/2mxfM6P . V případě zájmu o užší zapojení ve formě finančního nebo produktového partnerství nás neváhejte kontaktovat na ngomarket@forum2000.cz .

Forum Karlín
Tel:
Pernerova 652/55
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: