Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
března

Prague teddy 2018

Medvědárium Praha

zpět na výpis akcí
 
Tip

Druhý ročník prvního českého mezinárodního medvědího výstavního veletrhu.

Začátek:24. 03. 18
Konec:25. 03. 18
Cena:50 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: pro děti|Zábava

Tou první bude výstava v 1. patře ze sbírek Medvědů na zámku, Medvědária Praha a soukromých vystavovatelů - uvidíte jak nové, tak pořádně staré medvídky a dozvíte se něco z medvědí historie. Pro děti je v tomto patře připravené malování medvědích motivů na obličej a zábavná soutěžní hra, pro maminky prezentace kosmetiky a pro tatínky kavárna Méďaccino. 

Ve druhé části výstavní plochy v přízemí bude medvědí trh s dílnami - na něm se představí čeští a zahraniční originální umělečtí medvídci z různých materiálů - mohéru, plyše, kůže nebo dřeva, a materiály na jejich tvoření. U vybraných stánků budou výtvarné dílny, kde si budete moci např. ušít medvídka.

Pro malé návštěvníky a rodinné týmy bude připraven i doplňkový program - soutěže, v nichž se dozví něco z historie hračky, která už přes 116 let vládne světu, čtení medvědích pohádek, relaxační zóna, občerstvení v kavárně Méďaccino a pro šikovné ruce výtvarné dílny u stánků.

Medvědárium Praha
Tel:
U Dubečské tvrze 1675
Praha 10
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: