Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
února

Losar 2145 – Oslavy tibetského Nového roku

Sněmovní 7

zpět na výpis akcí
 

Letošní slavnosti tibetského Nového roku se v Praze uskuteční právě po třinácté!

Datum:18. 02. 18
Cena:170 Kč
Čas:14:00 - 23:00
Kategorie: kultura|ostatní

Třináctka je v tibetské kultuře šťastným číslem. A letošní slavnosti tibetského Nového roku se v Praze uskuteční právě po třinácté, a tak se můžete těšit na zcela nový koncept i místo konání festivalu! 

Rok ve znamení psa a elementu země nejprve patřičně uvede mniška Tenzin Palmo na rituální části oslav 16.2. v Himálajském centru Potala. A v neděli 18.2. pak vypuknou neformální oslavy v nově otevřených prostorách Sněmovní 7, tentokrát za účasti například Létajícího Koberce či Asfalto! Těšit se můžete i na fireshow, výstavu náboženských maleb (zvaných "thangky"), filmový koutek, dílnu pro děti, tržiště zbožím orientálním či tibetské tradiční jídlo a pití. Otevřena bude také čajovna a navečer pak živá tematická knihovna.

Sněmovní 7
Tel: 739 009 104
Sněmovní 7
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: