Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
dubna

BLAF FOOD Fest

Plechárna

zpět na výpis akcí
 

Opět jsme otevřeli útroby českého internetu a vyvrhli z nich pajšl toho nejlepšího.

Datum:07. 04. 18
Cena:50 Kč
Čas:11:00 - 18:00
Kategorie: gastro|festivaly

Opět jsme otevřeli útroby českého internetu a vyvrhli z nich pajšl toho nejlepšího. Druhý ročník BLAF FOOD FESTU naplní Plechárnu recepty, se kterými by si ani Pohlreich nevěděl rady. Vycházíme z tuzemských tradic šetrného hospodaření a bezbřehé kreativity našich hospodyněk. Naše filozofie říká, že co se nedá sníst, dá se alespoň rozvařit. Připravili jsme si meníčko, které by nám kdejaká jídelna, horská chata nebo zdravotní středisko záviděly. Ochutnali jste už carpaccio z gothaje nebo tláču v trojobalu? Ne. Tak to změňte. Všechno budete moct spláchnout vodníkovým spermatem nebo to přehnat na degustaci krabičáků. Budete se moct vyfotit před fotostěnou, přiznat se na zdi přiznání a smontovat si svůj vlastní chlebíček nebo hledat životní inspiraci na výstavě dotazů maminek z internetu.

Těšíme se na vás. Podívejte se na kompletní menu, které vás čeká a nemine (abyste vy pak neminuli mísu, budete mít k dispozici živočišné uhlí).

Polévka z taveňáku
Rybí polévka z konzervy
Carpaccio z gothaje
Falešná humrovka
Tatarák z brambor
Čočko-párko nanuk
Tlačenka v trojobalu
Obloha
Posranej šmoula
Rumídci
Cukrová vata

Výstava salámistů, oteplouchů, food porna 18+, dotazů maminek z internetu Degustace krabičáků a České míchačky Fotostěna, zeď přiznání, vlastní design chlebíčků, posílání pohledů Možná přijde i kouzelník a vyvěští nám něco z čajových lístků K poslechu i tanci zahraje DJ Koko (žádný vtipy o Vodňanským kuřeti, prosím).

Vstup v předprodeji 50 Kč, na místě 100 Kč. 

Zavzpomínat na minulý ročník můžete zde bit.ly/BLAF2017.

Plechárna
Tel:
Bryksova 1002
Prague, 19800
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: