Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
února

Plný Block vol. VI – Upcycle jam feat.

Vnitroblock

zpět na výpis akcí
 

Sustainale fashion, zero waste, recyklace a upcycle.

Datum:15. 02. 18
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 22:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Další vydání tradičního eventu z produkce Vnitroblocku je ready! A stejně jako tomu bylo vždy, i tentokrát se ponese v duchu jednoho vybraného tématu. V tomto případě padla volba na všechno kolem sustainale fashion, zero waste, recyklace a upcycle. Protože co? Protože tomu fandíme!

Čekat na vás bude spousta tematických aktivit, ochutnáte jídla i drinky, který podporují ekologické smýšlení, budete si moc povyměňovat vinylové desky, nakoupit spoustu eko-friendly věciček, přiučit se něčemu novému na workshopech, nebo si třeba odnést kus Vnitroblocku domů (víc info už brzo).

A kromě toho všeho náš nový parťák Footshop při této příležitosti představí skvělou kolaboraci s Petrou Ptáčkovou, která bude celá zero waste.

PS: Vstup samozřejmě zdarma.

Vnitroblock
Tel:
Tusarova 791/31
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: