Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
února

Workshop Hladce obrace: norský speciál

Studio Hrdinů

zpět na výpis akcí
 

Přijďte se naučit plést hřejivé ponožky a cool svetry s norským vzorem. 

Datum:17. 02. 18
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 17:00
Kategorie: poznání|workshopy

Naučí vás to pletařky z projektu Ponožky od babičky. Jako bonus se na vás těší i mladé designérky Tereza Rosalie Kladosova a HANA FRISONSOVA, se kterými si budete moci vyzkoušet jednodušší háčkování čepic a šál, nebo se pustit do složitějších designů podle jejich fantazie. Těšíme se na vás ve foyer Studio Hrdinů v Praze na Letné, v sobotu 17/2 odpoledne od 13:00 do 17:00. Vstup je volný!

Vedle setkání s tradiční ruční technikou je workshop příležitostí k recyklaci a sběru vlny. Pokud vám doma zabírají místo nevyužitá klubíčka, můžete je na workshopu předat do nových rukou.

Máme velkou radost, že pro nás tentokrát kreslila Maria Makeeva Illustration, děkujeme za krásný cover a plakát!

Událost pořádá obecně prospěšná společnost Elpida ve spolupráci s novinářkou Veronikou Ruppert (Radio Wave, Modeschau radio show). Jde už o čtvrtý společný workshop pro širokou veřejnost, který spojuje generace nad tradiční ruční prací a mladým autorským designem.

Workshop Hladce Obrace s Elpidou a Modeschau, 17.2.2018, 13:00 - 17:00, foyer Studia Hrdinů, vstup volný

Studio Hrdinů
Tel: 734 708 138
Dukelských hrdinů 47
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: