Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
ledna

Arkády Skate Jam

OC Arkády Pankrác

zpět na výpis akcí
 

Skateboardingové šílenství za účasti světových jezdců a české reprezentace pod střechou OC Arkády Pankrác.

Začátek:20. 01. 18
Konec:21. 01. 18
Čas:11:30 - 17:00
Kategorie: sport|adrenalin sporty

I během zimních radovánek v horských střediscích je potřeba vytáhnout skateboard 
a protáhnout kolečka. Ideální volbou je v tomto případě první větší akce roku 2018 – Arkády skate jam. Jak už název napovídá akce se uskuteční 20. a 21. ledna v OC Arkády Pankrác. Tam se bude konat po celý víkend demo v minirampě za účasti světových hvězd jako je španělská superstar Danny Leon a profesionální rider z Los Angeles Zander Gabriel. Chybět nebude ani kompletní česká reprezentace a škola skateboardingu pro širokou veřejnost zdarma.

Každý den mezi 11:30-17:00 budou naplánováno několik exhibic, během kterých uvidíte to nejlepší v minirampě ze světového i českého skateboardingu. Samozřejmě budete mít možnost si sami vyzkoušet, jak kreativní může ježdění v minirampě být. Z českých jezdců se na místě představí reprezentanti Maxim Habanec, Martin Pek a Tomáš Vintr. Ty doplní bowlová legenda Martin Jurášek a Marek Čejchan s Janem Tomšovským. S posledními jmenovanými budou probíhat po celé dny doprovodné workshopy a možnost přiučit se něčemu novému. 

Pro všechny začátečníky i pokročilé bude možné absolvovat lekce školy skateboardingu pod vedením těch nejpovolanějších u nás. Součástí bude spousta doprovodných soutěží o věcné ceny 
a několik skateboardových kompletů.

Jako bonus zde bude jedinečná možnost získat zdarma roční členství v České skateboardové asociaci, která celou akci organizuje. Členství přináší celoročně spoustu výhod. 

Tak oprašte ložiska a vyrazte si užít první letošní ježdění rovnou za účasti těch nejlepších.

Co: Arkády Skate Jam

Kdy: 20 – 21.1.2018 od 11:30 – 17:00

Kde: OC Arkády Pankrác (metro C)

OC Arkády Pankrác
Tel: +420 225 111 100
Na Pankráci 1727/86
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: