Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
ledna

Kino v Obýváku: Okhwan’s Mission Impossible (M.Macko...

Studio Alta

zpět na výpis akcí
 

Hlavním hrdinou snímku Okhwan’s Mission Impossible je korejský právník, cyklista, naivní snílek a zapálený aktivista.

Datum:22. 01. 18
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina

Hlavním hrdinou snímku Okhwan’s Mission Impossible je korejský právník, cyklista, naivní snílek a zapálený aktivista v jednom – Okhwan. Zvolil si misi, která se blíží nemožnému: projezdit na kole celý svět, a upozornit tak na téma rozdělení vlastní země nesmyslnou hranicí mezi Severní a Jižní Koreou. Únos, extrémní hladovka před londýnským parlamentem v době parlamentních prázdnin nebo absolvování Pražského maratonu bez jakékoliv přípravy představuje jen malý výčet z řady příhod, které Okhwana provázejí během jeho symbolického boje. Boje, který přerostl do absurdních rozměrů a zároveň ukázal, že i naivní představa může mít při velké odvaze a odhodlání svůj smysl. Vstup zdarma! 

Studio Alta
Tel: 739615148
U Výstaviště 21
Prague, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: