Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
prosince

Největší showman - Premiérový víkend

CinemArt

zpět na výpis akcí
 
Tip

Když se nemožné stane skutečností

Začátek:28. 12. 17
Konec:31. 12. 17
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Největší showman je originální muzikál inspirovaný životem P. T. Barnuma, muže, pro nějž každá překážka a nezdar byly jen dalším odrazovým můstkem na pouti ke hvězdám. A právě díky jeho vizionářství a energii vznikl showbyznys.

Phineas Taylor Barnum (Hugh Jackman) je vizionář, jehož upřímné nadšení je naprosto nakažlivé. A to i v časech, kdy jeho nezlomný optimismus a energie jsou jediným bohatstvím, které zrovna má k dispozici. Barnum začíná svou životní cestu vedoucí až k hvězdnému úspěchu s naprosto prázdnou kapsou, za to však s hlavou plnou fantastických nápadů. Díky nim vytvoří a postupně sestaví fascinující show zaplněnou úžasnými žongléry, tanečníky, akrobaty, vousatými zpěvačkami, nejsilnějšími, nejmenšími i nejvyššími muži. Z jeho představení se navzdory mnohým předsudkům stává celosvětová senzace. A Barnum úspěch své show dokáže náležitě podpořit pomocí do té doby nevídané reklamní kampaně, která mu vyslouží označení „princ humbuků“ a jeho jméno se stává synonymem pro pořádně nafouknutou propagaci.

V muzikálu Největší showman se po boku Hugha Jackmana představí Michelle Williams a do velké role v muzikálu se od časů Muzikálů ze střední vypracoval i Zac Efron. Role jeho partnerky se ujala populární americká zpěvačka, tanečnice, herečka a modelka Zendaya. Na muzikálových písních se pak podíleli textaři ocenění Oscarem za film La La Land. 

Režie: Michael Gracey
Scénář: Jenny Bicks, Bill Condon
Kamera: Seamus McGarvey
Hudba: John Debney, Benj Pasek, Justin Paul, Joseph Trapanese
Hrají: Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Michelle Williams, Zac Efron, Zendaya, Paul Sparks, Gayle Rankin, Natasha Liu Bordizzo, Yahya Abdul-Mateen II, Fredric Lehne, Doris McCarthy, Ben Reed, Tina Benko, Keala Settle, Austyn Johnson, Cameron Seely, Sam Humphrey

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: