Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
listopadu

Pátek s Cácorami v Jídelně - uvaří, obslouží vás a z...

Kulinářství Kuchařek bez domova

zpět na výpis akcí
 

Hlásíme třetí ze série událostí navazujících na vydání dvojitého LP Superhrdinky: hudba pro ženy bez domova.

Datum:10. 11. 17
Čas:16:00 - 19:00
Kategorie: gastro|restaurace

Páteční odpoledne vás v Jídelně Kuchařek bez domova obslouží riot folková trojice Cácory, která pro desku věnovala písničku V tmách: https://jakodoma.bandcamp.com/track/v-tm-ch. 

Cácory vás nejen obslouží, ale svojí oblíbené jídlo vás společně s Kuchařkami bez domova i uvaří. Kuchařky se ještě nerozhodly, jestli to budou francouzské brambory, lasagne nebo čočka. Pokud se v Jídelně objevíte ve správnou dobu, Cácory vám zahrají a zazpívají. Sledujte událost a dozvíte se víc. 

Na konci listopadu vyjde benefiční vinylové dvojalbum umělkyň muzikantek věnované ženám bez domova, které pro Jako doma vydává Full Moon Magazine a AZCD. Již teď si ho můžete objednat na info@jakodoma.org nebo na https://jakodoma.bandcamp.com/, kde si písně můžete i stáhnout. Veškerý zisk půjde na Kuchařky bez domova. Album bude pokřtěno 14. prosince v pražském klubu Futurum Music Bar.

Kulinářství Kuchařek...
Tel: 773 480 560
Brožíkova 6
Praha 5
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: