Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
října

Open day FirstStep fitness

FirstStep fitness

zpět na výpis akcí
 

Nové a moderní fitness centrum o rozloze cca 600m2.

Začátek:27. 10. 17
Konec:29. 10. 17
Čas:09:00 - 21:00
Kategorie: sport|fitness

Open days bude probíhat poslední víkend v říjnu tzn. 27.-29.10.2017 .Pátek od 6:30 - 22:00. Sobota a neděle od 9:00 do 21:00.

Tyto dny si můžete přijít i s vašimi přáteli zdarma zacvičit na skvělých strojích české značky LAX new generation nebo jen vypotit pár kalorií v kardio zóně, kterou jsme pro vás vybavily pásy, veslem, skvělou novinkou AIR bikem a spinningovým kolem.

Pokud nebudete chtít cvičit, můžete se přijít jen podívat, posedět v příjemné kavárně a popít šálek dobré kávy či jiného nápoje.

V tyto dny si zde můžete také nechat zdarma změřit svoje tělesné hodnoty na velmi výkonném a přesném stroji IN-body naší skvělou výživovou poradkyní Bc. Miriam Holendovou.

Budou tu pro vás k dispozici také trenéři, se kterými se můžete poradit nebo rovnou domluvit na první konzultační lekci zdarma.

V neděli v odpoledních hodinách pro vás máme nachystané příjemné překvapení, a tím bude návštěva jednoho z nejvýznamnějších představitelů kulturistiky a fitness v ČR , několikanásobného mistra světa v kulturistice, státním trenérem, mezinárodním rozhodčím a prezidentem SKFČR (svaz kulturistiky a fitness české republiky ) panem Vjačeslavem Vinogradovem , který u nás mimo jiné bude prezentovat a připravovat svůj team závodníků Target team .Bude tu pro vás k dispozici pro případné dotazy, autogram či selfíe.

Po každém tréninku pro vás máme nachystanou kvalitní odměnu

FirstStep fitness
Tel:
Stará Spojovací 2263/9
Praha 9
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: