Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
října

BE25: Eskimo Callboy + (support: Slaves, Bad Omens)

ROXY

zpět na výpis akcí
 

Pořádně divoká a tvrdá narozeninová párty, vypukne 22. října v klubu ROXY. 

Datum:22. 10. 17
Cena:430 Kč
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Němečtí Eskimo Callboy se po skvělé show na letošním festivalu Rock for People vrátí na podzim do Prahy, aby vystoupili v rámci oslav ROXY BE25.

Koncerty Eskimo Callboy jsou vyhlášeny neuvěřitelnou dávkou energie, trochou šílenství a živelnou atmosférou. Nejen kapela, ale také fanoušci si koncerty užívají naplno a pouštějí se do všemožných kousků, nechybí ani oblíbeny crowdsurfing. Kluci, kteří se dovedně pohybují mezi metalem, hardcorem a elektronikou, se dali dohromady před sedmi lety v Castrop-Rauxel. Mají za sebou čtyři alba a úspěchy v Evropě, USA, Číně a Rusku, přičemž zcela výjimečnou pozici ikony zaujímají Eskimo Callboy v Japonsku. Kapela vyhrála kategorii Up & Coming německých Metal Hammer Award v roce 2013.

Styl kapely se dvěma vokalisty v první linii je popisován jako metalcore řízlý post-hardcorem a elektronikou. Díky jejich kořenům v technu se objevuje také pojem electrocore. Boyband je známý tím, že si v textech neklade žádná velká omezení a tematicky se pohybuje zejména v trojúhelníku mejdan-chlast-sex. Sami svůj styl občas s nadhledem nazývají jako “porno metal”. Eskimo Callboy mají podobný styl jako jejich krajané To The Rats And Wolves, s kterými často spolupracují v rámci společných vystoupení. 

Jedinečné kouzlo kapely odvázalo na Rock for People i ty, kteří je do té doby ještě neznali. Jejich výkon se řadil nepochybně k těm nezapomenutelným. V jednom momentě si připadáte jako na blyštivé diskotéce, abyste se vzápětí ocitli uprostřed zpoceného moshpitu a po pár momentech stojíte pro změnu u baru v klubu a dáváte si dalšího panáka. 

ROXY
Tel: 224828285
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: