Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
října

Mezinárodní den bílé hole 2017

Neviditelná výstava

zpět na výpis akcí
 

Akce Mezinárodní den bílé hole letos umožní komukoliv vyzkoušet alespoň na chvílí sportovat poslepu.

Datum:15. 10. 17
Čas:15:00 - 16:30
Kategorie: sport|ostatní

Akce Mezinárodní den bílé hole letos umožní komukoliv vyzkoušet alespoň na chvílí sportovat poslepu, a to v neděli 15. října v obchodním domě Palladium před vchodem a v prostorách Jatomi Fitness Česko. Od 15:00 do 16:30 se zde bude hrát tzv. showdown, což je stolní tenis pro nevidomé. Základní výbavou je kromě ping-pongových pálek speciálně upravený herní stůl. Cílem hry je odpálit slyšitelný míček přes stůl pod středovou deskou do soupeřovy branky, zatímco soupeř se tomu snaží zabránit. S pravidly i technikou showdownu (z angl. kdo s koho, měření sil) na místě pomohou nevidomí a slabozrací průvodci z pražské Neviditelné výstavy a také česká volejbalistka Markéta Sluková, český reprezentant v rychlostní kanoistice Martin Fuksa nebo herečka Michaela Dolinová. Dále si návštěvníci mohou vyzkoušet, jaké je cvičit poslepu na vybavení posilovny Jatomi.

Neviditelná výstava
Tel: 777 787 064
Karlovo náměstí 1/23
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: