Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
listopadu

Prague Cake Festival

OREA Hotel Pyramida

zpět na výpis akcí
 

Prague Cake Festival je unikátní akcí pro milovníky dortů, zákusků, koláčů, muffinů, cupcakes, makronek a spousty dalších dezertů a delikates. 

Datum:11. 11. 17
Cena:200 Kč
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky, festivaly

Prague Cake Festival je jedinečnou událostí, která na jednom místě nashromáždí pečlivě vybrané vystavovatele, kteří pro návštěvníky připraví to nejlepší ze svých sladkých specialit. V ceně vstupenky je 5 degustačních porcí a mimo degustací mohou návštěvníci zakoupit zboží přímo od vystavovatelů za zvýhodněné festivalové ceny. Kromě toho vás čeká bohatý doprovodný program, který se bude točit, jak jinak, kolem světa dortů a sladkostí. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet různé workshopy, podívat se na profesionály, kteří ukážou více ze světa pečení a zdobení. Zároveň se chystá spoustu soutěží o sladké ceny a spoustu aktivit bude připraveno i pro nejmenší návštěvníky. Každý návštěvník také obdrží los do tomboly, která bude losována třikrát během dne, v 11 hod., ve 13 hod., a v 17 hod.

 

OREA Hotel Pyramida
Tel: 222532534
Bělohorská 24
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: