Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
září

Headliner 10th Ponton

Střelecký ostrov

zpět na výpis akcí
 

Poslední letošní Headliner Ponton skýtá také poslední možnost pořádně to společně rozhoupat.

Datum:19. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:18:30 - 22:00
Kategorie: kultura|hudba

Tentokrát se večírek našeho hudebního časopisu ponese pod heslem Love Music, Hate Racism a vystoupí na něm kapely Marimba Live Drums a The Chancers, kterým nechybí tlak. 

Marimba Live Drums
Možná stejně jako někteří z naší redakce během bubenických sól na koncertech raději odcházíte na bar pro pivo. Ale na to během koncertů bratrské formace Marimba Live Drums vážně není čas. Jejich využití melodických bicích nástrojů, jako je marimba, vibrafon, různé zvony a tympány v propojení s elektronickými beaty je totiž naprosto originální a ve spojení s nádherným výhledem z Pontonu je atmosféra zaručena.

The Chancers
Českobritská kapela, ve které působí i šéfredaktor Headlineru Honza Vedral, má za sebou rušný rok plný změn. The Chancers vyměnili dlouholetého zpěváka Simona, objeli prestižní žánrové festivaly v Německu, na nichž si zahráli jako doprovod britské zpěvačky Rhody Dakar i miniturné ve Skotsku. A svým eklektickým zvukem pod heslem „žádný veselý ska“ dokazují, že tohle žánrové označení neskrývá jen hopsání do pomalého nebo rychlého rytmu. 

Střelecký ostrov
Tel: +420 224 934 026
Střelecký ostrov 336
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: