Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
října

Pasta Oner | Art Is Truth

DSC Gallery

zpět na výpis akcí
 

Výstava pop-artového umělce v DSC Gallery.

Začátek:05. 10. 17
Konec:09. 11. 17
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 19:00
Kategorie: kultura|galerie

Pasta Oner (1979) se od útlého mládí pohyboval na graffiti scéně a dnes je uznávanou ikonou českého výtvarného umění. Pastova tvorba reflektuje a ironizuje fascinaci současné společnosti světem luxusu, bohatství, víry a sexu. Zároveň však nevyvolává v divákovi provinilost nad jeho konzumním způsobem života.

V českém prostředí, introvertně založených umělců, kteří opovrhují komercí a slávou, se Pasta řídí heslem „nezaprodaný ale prodaný“. 

Po dvou letech od výstavy Last Day in Paradise v pražském Mánesu, Pasta Oner na začátku října představí svou nejnovější tvorbu v DSC Gallery. Autor i nadále čerpá ze street artu, kontinuelně rozvíjí své vizuálně charakteristické tvarosloví a tématiku odkazující k tradici amerického pop artu. 

U příležitosti konání výstavy vyjde také umělcův nový katalog.

Otevření výstavy 4.10. 19-22:00 hod.

DSC Gallery
Tel: 607 262 617
Dlouhá 5
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: