Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
září

Přestřel Výstaviště: Turnaj

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si zahrát urban golf. V rámci mistrovství Evropy pořádáme turnaj pro veřejnost.

Datum:16. 09. 17
Čas:11:00 - 19:00
Kategorie: sport|ostatní

► Otevřený turnaj
Přijďte si zahrát urban golf. V rámci mistrovství Evropy pořádáme turnaj pro veřejnost. Vyzkoušet si budete moci dovednostní i klasické urban jamky. Hrajeme o lákavé ceny. Účastnit se může každý. 

► Urban golf
Je to především zábava. Hraje se běžnými holemi v prostředí města, tentokrát v areálu Pražského výstaviště v Holešovicích. Jamkou může být cokoliv, třeba trefit okno. Jen míčky na urban golf jsou trochu jiné, jsou měkčí a tolik neletí. Odpálit se dá i 80 metrů. Nehrozí s nimi žádná škoda na majetku ani zdraví. Například když trefíte spoluhráče ze 4 metrů do hlavy, bude mít max moncla. 

► Pravila a podmínky
Časově bude turnaj probíhat od 11:00 do 19:00 hod. Funguje to tak, že kdo dřív příjde, ten dřív hraje. Start je postupný, hraje se ve flightech po 2-4 hráčích. Doporučujeme přijít ve skupině, ať si můžete zahrát spolu. Celou dobu turnaje budou na hřišti rozhodčí, kteří vám případné nejasnosti rádi objasní. Ve 20:00 proběhne vyhlášení výsledků, následuje volná zábava – otevřený bar i DJ je zajištěn. Hra samotná potrvá cca hodinu.

► Vybavení
Kdo může, ať si vezme vlastní – zánovní či poškrábané jsou ideální. Doporučujeme PW, 7 a 4 železo. Komu se s tím nechce tahat, může si hole zapůjčit na místě. Ale nemůžeme zaručit, že vám budou půjčné hole vyhovovat. Míčky dostanete na startu.

► Místo
Výstaviště Praha Holešovice, registrace hráčů bude hned vedle baru Tiskárna na Vzduchu. Zde vás přivítáme, vše vysvětlíme a popřejeme hezkou hru. 

► Startovné
Je symbolických 100 kč, kdo přijde hrát v ponožkách V PÁRU, bude mít turnaj gratis.

► Mistrovství Evropy
Je možné to pojmout pasivně a zajít se pouze podívat. Ve stejný čas a na stejném místě bude probíhat mistrovství Evropy v urban golfu 2017, zúčastní se ho ti nejlepší hráči z Evropy. Budou rádi, když je přijdete podpořit, nebo od nich můžete okouknout urban golfové finesy. 

► Pro negolfisty
Bar - Tiskárna na Vzduchu
Ostré karibské BBQ pokrmy – Prague Jerk Station
Zmrzka a další vegan dobroty - bistRAW.cz - Raw & Vegan Bistro ve Stromovce
Stříhání/holení – Willy's Barber Shop
Nohy v teple – ponožky V PÁRU
Pro oči – turnaj těch nejlepších hráčů urban golfu
20:00 – koncert kapely Definitivní Ententýk
21:00 - DJ WNOUČE

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: