Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
září

Festival autorského Čtení ve vlaku

Festival autorského Čtení ve vlaku

zpět na výpis akcí
 

Jízda vlakem a dobrá četba nejsou žádné přežitky minulých století a že k sobě nerozlučně patří.

Začátek:18. 09. 17
Konec:21. 09. 17
Čas:08:38 - 15:36
Kategorie: poznání|knihy

I letos oslovujeme české spisovatele, slavné, ale i ty, kteří se slavnými teprve stanou, aby vám zpříjemnili cestu k sebenudnějšímu cíli svým vypravěčským, básnickým nebo humoristickým uměním.

Pro autorská čtení budou opět vyhrazeny prostřední oddíly (horní patro, 2. třída) ve vlacích typu CityElefant.

Ve čtvrtek 21. září proběhne v budově Hlavního nádraží v kavárně Neopalladium autogramiáda spisovatelů a literární beseda.

Idea Festivalu autorského Čtení ve vlaku vznikla z dlouholeté spolupráce firmy Railreklam, zajišťující komerční komunikaci ve vlacích i na nádražním mobiliáři, se školou reklamní a umělecké tvorby Michael. Její studenti získávají v tomto originálním nekomerčním projektu zaměřeném na rozvoj čtenářské gramotnosti jedinečnou možnost uplatnit své tvůrčí schopnosti a uzavřít studium účastí na reálném reklamním produktu. Grafická podoba propagačních materiálů festivalu vychází z prací studentů Vyšší odborné školy Michael. Organizaci celého festivalu zajišťují studenti školy Michael a studenti Vysoké školy kreativní komunikace.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: