Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
září

Slavnostní otevření Bezobalu Hradčanská s Beou Johnson

Bezobalu - Pod Kaštany

zpět na výpis akcí
 
Tip

Zveme na slavnostní otevření nové pobočky Bezobalu.

Datum:19. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:08:00 - 23:00
Kategorie: gastro|gastro prodejny

Zveme na slavnostní otevření nové pobočky Bezobalu, která nejenže nabídne možnost samoobsluhy a široký sortiment včetně čerstvých potravin, drogerie, kosmetiky a další. Zároveň se stane školícím centrem, v kterém budeme předávat své know-how dalším zájemcům o otevření bezobalových obchodů v ČR.

Po celý den, tedy od 8:00 do 22:00 budeme mít den otevřených dveří – zveme proto všechny, kteří se s námi chtějí potkat, pohovořit a zároveň si prohlédnout nový prostor, především však ty, kdo nás podpořili v kampani na HitHitu a přispěli k tomu, že se náš sen stal skutečností. Pro všechny budou přichystané ochutnávky a pro adoptivní rodiče našich dávkovačů a mlýnků i malé překvapení.

Od 18h vystoupí na pódiu sousedního Jamm Clubu Tomáš Hajzler za vydavatelství Peoplecomm (vydalo již druhou edici Domácnosti bez odpadu) a od 18:30 Petr Hanzel za Bezobalu. Naše pozvání přijala i světová ikona životního stylu Bea Johnson, která promluví o vývoji světového hnutí Zero Waste a zodpoví dotazy publika. Následně ve 20:00 společně s Beou a starostou Prahy 6 přestřihneme pásku, proneseme přípitek a pak už se budeme oddávat networkingu a autogramiádě Domácnosti bez odpadu v přímo v obchodě i před ním. S těmi nejvytrtvalejšími se pak v 22:00 přesuneme zpět do Jamm Clubu na afterparty.

Kapacita Jamm Clubu je limitovaná, proto na druhou část večera (přednášky a diskuze) zveřejníme společně s přesným programem v tomto eventu ve čtvrtek 7. 9. odkaz na registraci a rezervaci míst (vtupné na tuto část večera bude dobrovolné). Potvrzení účasti v této facebook události je proto pozvánkou na veškerý program mimo prostory Jamm Clubu. 

Bezobalu - Pod Kaštany
Tel:
Pod kaštany 5
Praha 6
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: