Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
října

Sladké dny v OC Letňany

OC Letňany

zpět na výpis akcí
 

Dovedete si přestavit, že se obchodní centrum promění ve sladký ráj? 

Začátek:06. 10. 17
Konec:08. 10. 17
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 19:00
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky

Přijďte se na vlastní oči přesvědčit do OC Letňany. Od pátku 6. 10. do neděle 8. 10. si budete moci vychutnat pořádnou dávku sladkých zážitků. V přízemí obchodního centra pro Vás chystáme každý den od 11 do 19 hodin spoustu stánků s různými delikatesami a bohatý doprovodný program, který vás přenese do světa sladkostí a ukáže Vám současné cukrářské trendy. 

Těšit se můžete například na fantastické pěnové dezerty se zrcadlovou polevou od Cafe La Familia, na designově jedinečné čupčáky od Cakeland Cupcakes, na fantastické pralinky z e-Pralinkárna, neobyčejně lahodnou čokoládu od Passion Chocolate, nebo na americké a britské sladkosti z The Candy Store. Nebudou chybět ani tradiční dorty, pěnové zákusky, makronky všech barev a chutí, cheesecakes, tartaletky, koláče a spousta dalších dobrot. Třešničkou na dortu budou dezerty francouzské restaurace Le Terroir, netradičního Bistrot104 a Asií inspirovanou restaurací Satuy.

Na pódiu bude po celou dobu akce probíhat pestrý doprovodný program. Těšit se můžete na workshop výroby pralinek, naučíte se také pokročilé zdobení sušenek a cupcaků nebo si budete moci namixovat svůj vlastní sladký koktejl. Nemine Vás ani tombola o sladké ceny, která bude probíhat každý den ve 13, 16, a v 18 hodin. Mimo to budou po celou dobu akce probíhat soutěže na jednotlivých stáncích a také bude otevřená sladká dílna pro děti, které si budou moci vyrobit a odnést svůj vlastní sladký kousek. O zábavu rozhodně nebude nouze, a vaše chuťové pohárky budou rozmazlovány na každém kroku. Těšíme se na Vás 6. - 8. 10. 2017 v OC Letňany! 

OC Letňany
Tel: 221741111
Veselská 663
Praha 9, 198 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: