Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
srpna

Tibetský večer

Containall

zpět na výpis akcí
 

V rámci Tibetského večera budeme promítat dokumentární film "Slunce za mraky – boj Tibeťanů za svobodu" a ochutnávat tibetské speciality.

Datum:30. 08. 17
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina, ostatní

Slunce za mraky – boj Tibeťanů za svobodu: Po celou čínské okupace prosazuje světská a duchovní hlava Tibetu dalajlama pro svůj národ nenásilnou střední cestu kompromisních dialogů s čínskou vládou, které by měly vést k tibetské autonomii. Jelikož Čína tyto snahy zcela ignoruje a nikam zatím nevedou ani dalajlamovy diplomatické cesty po celém světě, radikálním Tibeťanům dochází v okupované zemi trpělivost. Důsledkem byly krvavé nepokoje ve Lhase v březnu 2008, ale také demonstrace exilových Tibeťanů před dalajlamovým sídlem v indické Dharamsale, během nichž požadovali úplnou nezávislost své země a pálili čínské vlajky.

Containall
Tel: 774564436
Cihelná 4
Praha 1, 118 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: