Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
srpna

Akce sdílení dovedností v Hybernské 4 / Skills sharing

Studentská Hybernská

zpět na výpis akcí
 

Můžete si vyrobit barefootové sandály nebo se zúčastnit workshopu tvoření z papíru - vše sdílíme mezi sebou, hradíme si pouze náklady na materiál.

Datum:30. 08. 17
Čas:18:00 - 21:00
Kategorie: poznání|workshopy
  • výroba barefootových sandálů Huarache s Evou z Komunitní zahrady Krejcárek. Můžete si vyrobit sandály podle svého a vyzkoušet si chůzi na boso. Už nebudete chtít chodit jinak. Kapacita workshopu je omezena, max. 10 lidí. Prosíme zájemce o přihlášení na email. Hradí se použitý materiál – dle výběru v rozmezí od 160 do 240 Kč.

  • papírový workshop – skládání propisky, obálky či obalu na knihy a různé origami – připraví LOT.
    Bude se jednat o výrobu předmětů z papíru – zejména originální propisky z letáku od magazínu, kterou jen tak neuvidíte, netradičních obálek na dopisy, přáníčka či knihy. Dále bude možné tvořit i jiné výrobky a origami. Veškerý materiál zajistíme. Příspěvek na materiál dvacet korun českých.

Přijít můžete samozřejmě i „jen tak“ – potkat se s fajn lidmi, v prima atmosféře, zajímavých prostorech v centru města s duchem… na dobré jídlo a pití, přineste na společný stůl, co máte rádi a rádi se s nimi podělíte s ostatními.

Těšit se dál můžete na tradiční Dařiště-tržiště darů, kam můžete přinést, co byste rádi darovali-poslali dále a někomu by mohlo ještě posloužit. A něco jiného třeba padne do oka vám – protože bez přijímání nemůže být obdarovávání 

A v ten den tam bude i skvělá pojízdná kavárna COCO VAN.

Studentská Hybernská
Tel:
Hybernská 4
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: