Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
září

Chilli Fest Praha

Food Event

zpět na výpis akcí
 

A je to tady! 2. ročník nejpálivějšího festivalu Chilli Fest.

Datum:30. 09. 17
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: gastro|občerstvení, ostatní, festivaly

Můžete se těšit na spoustu chilli pokrmů, sladkostí, omáček, dále na sušené i čerstvé chilli papričky, semínka a mnoho dalšího. Festival vás tak zavede do světa více či méně pálivých chilli papriček a jejich dalších podob. 

Během festivalu vám představíme také různé druhy papriček. Od klasické maďarské papriky, přes feferonky, Jalapeno, Piri piri, Habanero, Tabasco, Ancho až po nejpálivější chilli na světě - Carolina Reaper. Součástí festivalu bude i trh s pálivými omáčkami, kořením a bylinkami. 

Těšit se můžete na pestrý doprovodný program po celý den. Například na workshop o pěstování chilli, kterým Vás provede WORLD of Chilli a mnoho dalšího. Vyvrcholením Chilli festu bude Soutěž v pojídání chilli papriček!!! Vyzkoušejte, co opravdu vydržíte a zasoutěžte si o zajímavé ceny. Zájemci o registraci do soutěže pište na email.

Více informací zde. 

Food Event
Tel: 776 312 538
Hořejší nábřeží
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: