Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
srpna

Štěstí na střeše Veletržního paláce

Letní retrokino na střeše Veletržního paláce a ...

zpět na výpis akcí
 

Promítání pod širým nebem.

Datum:22. 08. 17
Cena:od 80 Kč
Čas:20:30 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

ŠTĚSTÍ režiséra Bohdana Slámy je dojemným příběhem o křehkém vztahu dvou mladých lidí, jenž postupně přeroste v opravdovou lásku. Herecké obsazení i atmosféra filmu navazuje na Slámův úspěšný debut Divoké včely, který měl mimořádný ohlas u českých diváků a přinesl mu i řadu cen na mezinárodních filmových festivalech. Hrdinka příběhu Monika (Tatiana Vilhelmová) se musí rozhodnout, zda obětuje vysněnou cestu do Ameriky za svým přítelem, aby se mohla postarat o děti svojí nejlepší kamarádky. Největší oporou se jí stane Toník (Pavel Liška), s nímž se snaží dětem nahradit chybějící rodinu ,a najde u něj nejen oporu, ale i opravdovou lásku. 

ONLINE REZERVACE spouštíme v den projekce ve 12:00 zde, rezervace nevyzvednuté 10 minut před projekcí propadají. Garantujeme 100 míst k sezení, nad rámec této kapacity není možné další diváky z bezpečnostních důvodů na střechu vpustit. Prodej vstupenek na místě začíná vždy půl hodiny před projekcí. Deset minut před projekcí jdou do prodeje také nevyzvednuté rezervované vstupenky.

Letní retrokino na s...
Tel:
Dukelských hrdinů 47
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: