Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
srpna

49. výročí okupace vojsky Varšavské smlouvy

Publicum Commodum

zpět na výpis akcí
 

Akce k připomenutí 21.srpna 1968 - tedy dne okupace naši země "spřátelenými" vojsky tehdejší Varšavské smlouvy.

Datum:21. 08. 17
Cena:Zdarma
Čas:12:40 - 22:00
Kategorie: poznání|ostatní

Společně se spolkem Publicum commodum pořádám jako každý rok akci k připomenutí 21.srpna 1968 - tedy dne okupace naši země "spřátelenými" vojsky tehdejší Varšavské smlouvy, po které nastal nástup tzv normalizace. 

Nekomunisté byli šikanováni a zavíráni pro své ideologické názory, které nebyly v souladu s oficiální ideologickou linií. Záměrně byl podporován rozvrat ve společnosti, byla živena nenávist jedné skupiny obyvatel vůči jiné. Opět přišlo udávání a protěžování vyvolených, kteří poslouchali vládnoucí věrchušku.

To vše je aktuální i dnes. Nedovolme opakování historie. Nenechme rozvrátit společnost. Nenechme se postavit proti sobě, nedělejme z udávání normu a nepřipusťme, aby se veřejně mohl prosadit pouze ten, kdo má tu správnou stranickou/firemní legitimaci.

Nedovolme vládu jedné strany a návrat poměrů před rokem 1989.

Program zde.

Publicum Commodum
Tel: 224814389
Václavské náměstí
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: