Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Jugoslávsko-španělský film na střeše Veletržního paláce.

Datum:16. 08. 17
Cena:100 Kč
Čas:21:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Jugoslávsko-španělský film, 1985, 131 minut
režie: Emir Kusturica

Film Otec na služební cestě je vyprávěním očima malého chlapce o složité situaci a tíživé atmosféře počátku padesátých let, kdy docházelo k řadě závažných přehmatů, které vytvářely složité politické a společenské klima. Nehledě na tragičnost dějinných událostí prožívá hlavní hrdina Malik své dětství, které je víceméně šťastné, i když jeho matka po nocích pláče a jen sotva může uživit rodinu, protože otec odjel nechtěně na „služební cestu“.

Snímek, jenž je je jednou z nejpůsobivějších výpovědí o padesátých letech v totalitním světě, získal Zlatou palmu na mezinárodním filmovém festivalu v Cannes.

ONLINE REZERVACE spouštíme v den projekce ve 12:00 na www.veletrzak.cz, rezervace nevyzvednuté 10 minut před projekcí propadají. Garantujeme 100 míst k sezení, nad rámec této kapacity není možné další diváky z bezpečnostních důvodů na střechu vpustit. Prodej vstupenek na místě začíná vždy půl hodiny před projekcí. Deset minut před projekcí jdou do prodeje také nevyzvednuté rezervované vstupenky.
Vstupné: 100/80 Kč

Letní retrokino na s...
Tel:
Dukelských hrdinů 47
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: