Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
srpna

Circus Brothers před klubem Cross

Cross Club

zpět na výpis akcí
 

Koncert v rytmu disco-balkán.

Datum:15. 08. 17
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Kapela Circus Brothers vznikla oddělením většiny členů původní kapely Circus Problem. Navazuje na to nejlepší z původní tvorby a přináší nový posun, který fanouškům přinese další nezapomenutelné disco-balkan mejdany, jak byli zvyklí doposud. Na ulici, v klubech i na pódiích menších či větších festivalů bavíme tisíce fanoušků, kteří na naši show dokáží udělat nevídaný kotel, a nechávají za sebou koncerty protančené až do ranních hodin. S neuvěřitelnou energií zahraný disco-balkan, který kombinuje balkánskou dechovku, diskotékový beat, laciný pop a špinavý house. To, co jste znali doposud, je minulostí. Přichází noví, nezadržitelní a nepřehlédnutelní Circus Brothers.

Cross Square:
20:00 Circus Brothers

afterparty main stage:
22:00 USB - Universal Swing Brothers
Eleswing, balkan, house & dnb LIVE! NIGHT 

Parta, ktera se svojí hudebně-improvizační show objíždí pravidelně nejen České párty a eventy. Jejich sehrani djs a muzikanti patří bez pochyby ke špičce a rozjedou to jako obvykle.
Od breaku a funku, swingu, balkanu a housu se v průběhu večera přehoupnou do dnb, závěr bude jistě tvrdší a v ranních hodinach;)
V Crossu se na USB paři do rána!

DRUM AND BOUNCE (Drumbassterds a hosté)

Cross Club
Tel: 736535010
Plynární 23
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: