Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
srpna

Adrian T. Bell a DJ Mardoša / Glenfiddich Razor Night

Cargo Gallery

zpět na výpis akcí
 

Na pražské náplavce se ve čtvrtek 10. 8. uskuteční neobyčejný večer.

Datum:10. 08. 17
Cena:200 Kč
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Čeká vás noc plná vynikající muziky, ostrých břitev a skvělé whisky včetně dvanáctileté single malt skotské Glenfiddich. 

Poprvé se v Praze uskuteční přehlídka vybraných barber shopů, kterým nastaví zrcadlo dvě Skotky ze salonu The Players Lounge v Edinburghu. 

K tomu budete moct zdarma ochutnat pět druhů whisky a poslechnout si koncert Brita usazeného v Praze Adriana T. Bell známého ze skupiny The Prostitutes. O support se mu za djským pultem postará Mardoša z Tata Bojs. 

Pro Adriana to bude poslední letošní koncert v Praze, než se zavře do studia, aby začal pracovat na nové desce. 

Spojení skotské whisky, hudby a barbershopů vnímá navíc jako srdeční záležitost, která mu evokuje celou řadu vzpomínek. 

„Chuť Whisky Glendfiddich mám hodně spojenou se svým tátou. Když jsem pracoval na moři, vozil jsem mu ji z cest jako suvenýr,“ vysvětluje jeden z důvodů, proč se stal jedním z ambasadorů festivalu. 

Na barbershopy byl prý navíc zvyklý od dětsví a jedno holičství měli přímo v ulici. Jelikož ale vyznává spíš tradice, a trendům příliš nepodléhá, je pro něj návštěva pražských barbershopů spíš výjimkou. „Mám asi moc šikovnou ženu, která se stará o můj účes. A vousy si zvládnu oholit sám. Snad jen kdybych si chtěl nechat ten plnovous, tak bych potřeboval, aby se mi o něj někdo postaral. Věk i zkušenosti na to mám, tak nad tím snad začnu přemýšlet,“ uzavírá.

Cargo Gallery
Tel:
Rašínovo Nábřeží
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: