Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
července

Freigeist Tap Takeover vol. 2

Beergeek Bar

zpět na výpis akcí
 

Freigeist Tap Takeover vol. 2. Druhá nálož osobitých kyselých, slaných, nakouřených či ochucených piv.

Datum:23. 07. 17
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: gastro|bary a pivnice

Úžasné variace a skoro zapomenuté pivní styly. Jak jednou ochutnáte piva z Freigeist Bierkultur, nemůžete je přestat pít.

Například: Freigeist Pfefferkörner - pšeničné pivo vařené s bílým Kampot pepřem z Kambodže. Nebo: Taste of the Cretian Sun - dvanáctka s verjusem, granátovým jablkem, rozmarýnem a zázvorem. A co pak teprve dvojice lahvového piva Salzspeicher Cherry a Salzspeicher Raspberry?! Kyselé portery se solí a višněmi, resp. malinami.

A jestli jsou tu tací, kdo se bojí experimentovat, i na ty jsme mysleli a objednali např. Surfin' IPA - to je klasická americká IPA. Žádný pepř, žádná sůl, žádná kyselost.

Na naši akci, která je netradičně pořádána v neděli, nebude chybět ani sládek zodpovědný za všechna ta originální piva, Sebastian Sauer.

Beergeek Bar
Tel: 775 260 871
Vinohradská 988/62
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: