Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
září

FOOD piknik 2017

F.O.O.D.

zpět na výpis akcí
 

7. ročník pohodové letní akce F.O.O.D. piknik. 

Datum:03. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 18:00
Kategorie: gastro|festivaly

Letos vám chceme být ještě blíž a tak se rozrůstáme i do Olomouce. V Praze se potkáme opět v parku Ladronka a to 3.9 v neděli. Do Olomouce přijedeme o týden později 9.9 a můžete se na nás těšit v krásném prostoru pevnosti poznání. 

Na obou místech budou k dispozici piknikové koše plné skvělého jídla od partnerů. Pro Prahu máme připraveno 700 košů a v Olomouci 400 košů.

Čeká vás již tradičně velké pódium s programem, kde vystoupí nejen redakce časopisu F.O.O.D., ale také známé osobnosti z oboru kulinářství. Odpoledne bude ve znamení hudby a odpočinku na piknikové dece.

Myslíme i na rodiny a děti. Opět budeme mít velké dětské zóny, kde se ti nejmenší budou moci zabavit a pohrát si.

Kromě stánků našich partnerů se můžete těšit na farmářské trhy. Také letos pečlivě vybíráme mezi restauracemi, minipivovary farmáři a foodblogery.

Vstup na F.O.O.D. piknik je zdarma. Moc se na vás těšíme a doufáme, že se budete skvěle bavit a užijete si pikniky s námi.

F.O.O.D.
Tel:
Ladronka
Praha 6
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: