Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
července

Mladá cirkusová krev

Jatka78

zpět na výpis akcí
 

Představujeme vám tři soubory první generace českých artistů, kteří studují zahraniční cirkusové univerzity. 

Začátek:12. 07. 17
Konec:14. 07. 17
Čas:19:30 - 23:59
Kategorie: kultura|ostatní

Jsou drzí, mají energii na rozdávání a srší nápady. Přijďte zkontrolovat budoucnost evropské novocirkusové scény!

FEEL THE UNIVERSE CIRCUS COMPANY (INT):
THE SKY'S NOT THE LIMIT (Premiéra)
St 12. 7. / 19.30 / Lístky: goo.gl/HRUrZk

Toužíte občas udělat něco, co jste ještě nikdy neudělali, ale bojíte se, jaké to bude mít následky? Sníte o tom, že byste se rádi podívali někam, kde jste ještě nikdy nebyli, ale máte obavy, že je pro vás taková cesta nedosažitelná? Tak to je pravý čas si uvědomit, že strach je pouhou iluzí a že v životě můžete dokázat věci, které se mohou ostatním zdát nemožné. Vydejte se s námi do světa, kde je vše vzhůru nohama, do výšek, ve kterých společně získáme ten správný „nadhled“.

Vizuální cirkusová performance se spirituálním podtextem od tvůrců projektu Cirkus Laboratorium 2016.

KOLEKTIV LAPSO CIRK (INT): OVVIO
Čt 13. 7. / 19.30 / Lístky: goo.gl/EP2IBP

S gravitací nemůžete bojovat do nekonečna.

David & Tomáš z kolektivu Lapso Cirk a jejich nejnovější projekt OVVIO. Hravou formou podrobují zkoušce své vlastní limity, před zraky diváků zkoušejí, co všechno jim projde, než se nevyhnutelné stane skutkem. Gravitace nakonec vždycky zvítězí, než se tak ale stane, můžete si užít pěknou porci zábavy.

Multidisciplinární cirkusový tandem se tentokrát zaměřil na rovnováhu a manipulaci předmětů běžného užití. Vášeň a zaujetí pro věc prýští z jeviště od první vteřiny troufalé hry s odvahou a vzájemnou důvěrou.

CINK CINK CIRK (CZ): DUKTO (Premiéra)
Pá 14. 7. / 19.30 / Lístky: goo.gl/JWwxNz

Oslava léta, odlišnosti a šílenství.

Dukto znamená v esperantu vedení, potrubí. V novém pouličním představení souboru Cink Cink Cirk znamená dukto potrubí jako propojení. Spojuje kultury, způsoby vnímání světa i různé metody, formy a techniky při autorské tvorbě. Skrze hlavní materiál, kterým jsou průhledné zahradní hadice, a jeho vlastnosti dávají performeři vzniknout novým možnostem propojení fyzického i metafyzického, konkrétního i abstraktního.
Dukto v sobě snoubí novocirkusové techniky, jako jsou například žonglování, nová magie, street dance nebo ojedinělá technika hair hanging (vis za vlasy). Vše je podpořeno autorskou hudbou hranou živě.

Jatka78
Tel: 731 555 477
Jateční 1530/33
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: