Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
června

Minifestival BOKEM III.

Studentská Hybernská

zpět na výpis akcí
 

Autorská čtení, divadla, koncerty a letos i několik výstav si budete moci 30. června užít v prostoru Hybernské 4.

Datum:30. 06. 17
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 23:59
Kategorie: kultura|divadla, hudba

Štěpánka Jislová - Kalifornská pobřeží
Hostiny zaoceánský letů, palmy, automaty na laptopy, prázdné jízdní pruhy pro auta s více než jedním cestujícím a ulice LA jako stanové městečko chudiny. Komiksový deník z jednoho slunečného léta, které se odehrálo v listopadu 2016 v kalifornském městě Orange.

Panochová/Unzeitigová/Zvoníček - Lidi se ovlivňujou
Mlha z hloubky. Světlo z výšky. Tři sobi se brodí prachem znaků a otevírají bedny významů. Poezie, která na sebe asociačním způsobem reaguje a navazuje, tvoří shluky, místa se zvýšeným výskytem sebe samé a krystalizuje na starých zdech.

Michal Kocourek - Černé zrcadlo
Série ilustrací popisujících vyvolané halucinace a duševní stavy při praktikování rituálu popsaného ve spisu Experimentální démonologie ze začátku minulého století.

Lucie Šťastná - Půlrok
Autorská ilustrovaná kniha jako osobní experiment uchovávání vzpomínek a zážitků primárně obrazem namísto psaným textem. Na základě předem definovaného klíče "jedna kresba denně" vznikl v období od října 2016 do března 2017 cyklus 179 kreseb částečně doplněných autentickými deníkovými zápisy.

Tomáš Staněk - O/B/R/A/S
Interaktivni instalace z pěti obrazů nesoucích po jednom pismenu, rozmístěných po zdi v libovolnem pořadí a kompozici. Z pismen vzniklemu slovu je odebrana jeho kvalita obsahova, vymenou vsak nabývá rozměry estetické, vyplnuje prostor, ožívá na zdi.

Martin Lee - Hodina psa a vlka
Donekonečna pitvané město, chycené mezi turisty, billboardy, bordely a každodenní život jeho obyvatel. Série fotografií jako reportáž kolize dvou světů v čase mezi soumrakem a svítáním.

Nikola Klinger - Noční série
 

Studentská Hybernská
Tel:
Hybernská 4
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: