Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
července

Slovenský večer

Městská knihovna v Praze

zpět na výpis akcí
 

Autorské čtení tří mladých slovenských spisovatelek & koncert kapely Romba (slovenské tango, čardáš...)

Datum:04. 07. 17
Cena:Zdarma
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: poznání|knihy

Scénáristka a režisérka Jana Micenková představí svůj knižní debut, sbírku povídek Sladký život. Mladá autorka získala za svojí tvorbu mimo jiné Cenu slovenského literárneho fondu za najlepší dramatický text 2013 a cenu pro mladé dramatiky Vejk ap 2012. Spisovatelka Ivana Gibová bude číst ukázky z romanticko-eklekticko-punkerského příběhu, tvořícího její třetí knihu Barbora, boch & katarzia, která je nominovaná v letošní desítce finalistů nejprestižnější slovenské literární ceny Anasoft litera. Třetí slovenská autorka Jana Varcholová uvede svojí debutovou sbírku básní s názvem Tanečnica na špičke o sobě, ztrácející se v jiných lidech a znovu se z nich vynořující.
Off program: Kapela Romba doprovodí večer slovenským tangem s čardášovou vášní, balkánskými rytmy a zazní i další slovanská muzika.

Náplavka u železničního mostu 
Rašínovo nábřeží, pod výtoní, stanice tramvají 3, 7, 17 

Městská knihovna v P...
Tel: 222 113 555
Náplavka
Praha 2
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: