Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
června

Loučení se se školou

Kulturní dům Bílá Hora

zpět na výpis akcí
 

Školní rok se blíží do finále a kdo by se netěšil na zasloužené prázdniny?

Datum:18. 06. 17
Čas:15:00 - 17:30
Kategorie: pro děti|Zábava

Zkraťte si s námi čekání na letní oddech a přijďte si užít spoustu legrace.

15:00 Cirkus Berto
Tak tenhle cirkus nemá obdoby! Zažijte spolu s klauny z Cirkusu Berto veselé odpoledne, na které jen tak nezapomenete. Během bláznivého vystoupení uvidíte spoustu komických kousků v podání klaunů Englberta, Alberta a Huberta. Hrají: Petr Batěk, Jakub Dostál, Jindřich Skopec.

16:00 Skupina Myš a Maš
Společně si zatancujeme, zazpíváme a zadovádíme se skupinou Myš a Maš. V průběhu odpoledne jsme pro vás připravili moderovaný program s podtitulem: „Ukaž svůj talent aneb každý je něčím jedinečný.“ Děti si mohou vyzkoušet roli moderátora, zpěváka, tanečníka, herce, přednést vlastní básničku, nebo písničku, zahrát na kytaru či na flétnu. To vše za asistence a podpory moderátorky. Šikovné děti, si mohou svůj výstup natrénovat předem doma.

Těšte se také na malý skákací hrad a oblíbené malování na obličej. Za hezkého počasí se bude akce konat venku, kde budeme zároveň grilovat.

Vstupné dobrovolné

Kulturní dům Bílá Hora
Tel: 777 661 291
Ke Kulturnímu domu 14
Praha 6 - Bílá Hora, 163 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: