Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Největší událost roku zaměřená na inovace, moderní technologie, umělou inteligenci a koncept chytrých měst.

Začátek:22. 05. 17
Konec:28. 05. 17
Čas:09:00 - 20:00
Kategorie: poznání|ostatní

Největší událost roku zaměřená na podporu inovací, nejnovější technologie a umělou inteligenci se uskuteční od 22. do 28. května 2017 a nabídne více než 70 doprovodných událostí po celé České republice.

Hlavní událostí Týdne inovací ČR 2017 je dvoudenní INNOVATION SUMMIT PRAGUE probíhající ve dnech 26. - 27 května na půdě ČVUT v Praze a sestávající z hlavní konference a inovačního veletrhu.

Týden inovací ČR 2017 organizuje European Leadership & Academic Institute (ELAI), nabízející inovativní workshopy s předními byznys osobnostmi ČR. Přehled nejbližších workshopů ELAI naleznete zde.

Záštitu nad Týdnem inovací ČR 2017 oficiálně přijal předseda vlády České republiky Bohuslav Sobotka, Svaz průmyslu a dopravy České republiky a Hospodářská komora České republiky.

Již první ročník Týdne inovací se stal minulý rok největší událostí v ČR k podpoře inovací s 50 událostmi probíhající po celé ČR s návštěvností více než 4 000 účastníků.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: